mandag 20. juni 2016

Teknikk kurs Hav 18-19. Juni 2016

I helgen var jeg og gubben ilag med gode padlevenner på Teknikk kurs hos Kajakksenja. Mye vær i helgen, ca 8 grader, overskyet, vind og noen regnbyger innimellom. Det ble en kald, men flott og lærerik helg. Vi var 5 stykker som deltok på kurset. Det meste hadde jeg vært innom før, men det var skikkelig kjekt å få god veiledning og ikke minst rettledning når ting ble feil. Det er ofte lettere når man forstår hvorfor det blir feil! 


Kjempe fornøyd med ny kajakken, den er med på alle noter og unoter som jeg prøver meg på. Det beste av alt, den er stødig som fy! Jeg storkoste meg i kajakken i helga og det var gøy å utfordre seg selv og vannskrekken. For jeg er nok litt tullete som padler kajakk og har vannskrekk i tillegg. De gærne har det godt! Jeg pusher grenser hver gang jeg er ute på havet og komfort sonen utvides stadig! Så kanskje jeg en dag blir til den havfruen jeg ønsker å være? 


Mye teknikk og terping iløpet av en helg, det kjennes godt i armene dagen derpå. Vannskrekken fikk kjørt seg litt når jeg skulle taue i bølger, jeg var tauer nr 1. Og jeg kjente godt på redselen over å sitte fast i en bak meg og en foran meg. Men jeg fikk til det også! Mest stolt er jeg over å ha klart, ikke bare en men flere, balance brace, og jeg klarte å slappe av når jeg lå der utpå vannet. Det er fremskritt det!


Veldig spesielle farger på havet denne dagen, skikkelig turkis! Det er den lyse havbunnen og den hvite skydekte himmelen som lager denne spesielle fargen på havet. Kameratredning i bølger gikk som en lek. Alt vi øvde på og gjorde var gøy, og mye kan nok tilskrives den herlige gjengen som vi er. 3 av oss tok grunnkurset ilag, den 4. var gubben min og den 5. var ei jeg kjenner litt til fra før av. Instruktøren er en god padlekompis og kollega. Ett god grunnlag for en perfekt helg ilag med gode venner! Jeg er så fornøyd med å ha klart å gjennomføre kurset og å ha utfordret meg selv og vannskrekken min. Men nå tror jeg ikke at jeg skal ta flere kurs. Aktivitetsleder kurset, som er det neste på stigen er nok ikke noe for meg, aktivitetsleder med vannskrekk?? *Ler* Ikke bra! *Rister på hodet* 

Lørdags morgen når vi kjørte utover til møteplassen så var jeg kvalm av redsel, det føltes som at knærne ikke ville bære meg når jeg skulle ut av bilen. Hendene skalv, og jeg lurte på hvorfor i alle dager jeg utsatte meg selv for dette, og det frivillig??!! I dag er jeg glad for at jeg gjennomførte, jeg har lært mye både om teknikk, kajakken og ikke minst meg selv. En ting er sikkert, feig er jeg ikke! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar